28. juni 2021

Ophør af SPF og SPF +Myc beregnede smågrisenoteringer per 1. juli 2022

Udvalget for Den beregnede Smågrisenotering har besluttet, at SPF og SPF og SPF +Myc beregnede smågrisenoteringer bliver fjernet fra hjemmesiden per 1. juli 2022.

Fra d. 1. juli 2022 vil SPF og SPF+Myc beregnede smågrisenoteringer ikke længere blive vist i oversigten over Smågrisenoteringen. Det har udvalget for Den beregnede Smågrisenotering besluttet. Det betyder, at der fra d. 1. juli 2022 kun offentliggøres en basisnotering for den beregnede smågrisepris, og at de  nuværende 9 kr. og 5 kr. ekstra per SPF og SPF+Myc smågris vil være helt op til individuel forhandling mellem parterne - ligesom det i dag for eksempel også er med PRRS.

Ændringen i Smågrisenoteringen sker med et års varsel, så alle har mulighed for at lave eventuelle tilretninger i deres smågriseaftaler.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.