19. marts 2020

Har du ledige stalde?

Har du ledige staldbygninger? Du kan tjene penge på dem og samtidig hjælpe kollegaer, som har brug for staldkapacitet.

Forpagter.dk er navnet på en side, som formidler tomme stalde til landmænd, som har brug for lidt ekstra plads. Forpagter.dk afløser "Børs for ledige svinestalde" - også kaldet Staldbørsen - som SEGES Svineproduktion har stået bag i flere år. 

Der er masser af tomme stalde rundt omkring i landet, og det giver kun god mening at svineproducenter, som har pladsen, udlejer til nogen, som har brug for den.

Har du annoncer på Børs for ledige svinestalde?

Annoncerne på Børs for ledige svinestalde forbliver aktive indtil udgangen af april, men der kan ikke oprettes nye annoncer. Det er heller ikke muligt at flytte annoncen for dig, idet oprettelse af en annonce på forpagter.dk skal udføres af brugeren. Vi er kede af den ulejlighed du måtte have ved, at vi lukker Børs for ledige svinestalde, men håber, at du vil tage godt imod Forpagter.dk og oprette dine annoncer der.

Her på hjemmeside kan du se de nyeste annoncer for ledige svinestalde - men du skal over på forpagter.dk for at oprette en annonce.