17. juni 2020

Hatting Aalborg:PRRS-positiv pool opretholder salgsstop

Tirsdag den 16. juni blev der taget nye blodprøver på ornestationen. Resultaterne har netop vist, at én pool af blod fra fem orner er positiv for PRRS1-virus.

I går tirsdag den 16. juni 2020 blev der udtaget blodprøver af alle orner på Hatting Aalborg til afklaring af salgsstoppet for PRRS1, som blev indført den 8. juni 2020.

Resultatet af blodprøverne viser, at der er 1 pool af blod fra 5 orner, som er positiv for PRRS1-virus. De individuelle blodprøver fra poolen undersøges for PRRS1-virus torsdag den 18. juni 2020.

Salgsstoppet opretholdes for nuværende.

Har du spørgsmål?

SEGES’ taskforce vil løbende opdatere svineproduktion.dk, og vi opfordrer alle til at orientere sig her. Derudover har afdelingen Sundhedskontrollen i SEGES Svineproduktion oprettet en hotline i forbindelse med situationen. Du kan kontakte afdelingen på e-mail: sundhedskontrollen@seges.dk eller via telefon mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag kl. 8-15.30: +45 8740 8788.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.