8. juli 2020

Hatting Aalborg: Salgsstop ophævet

Vi har nu modtaget svar på blodprøver udtaget den 7. juli 2020 på ornestation Aalborg. Alle blodprøver er testet negative i PCR, og salgsstop for Hatting Aalborg er derfor ophævet pr. 8. juli 2020.

I går tirsdag den 7. juli 2020 blev der udtaget blodprøver af de resterende 193 orner på Hatting Aalborg til afklaring af salgsstoppet for PRRS1, som blev indført den 8. juni 2020. Alle blodprøver er testet negative i PCR, og salgsstop for Hatting Aalborg er derfor ophævet pr. 8. juli 2020.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du kontakte Afdelingsleder Anne-Grete Hassing Hvolgaard på e-mail ahh@seges.dk eller via telefon +45 51359279.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.