11. juli 2022

Kontrolkampagne: Hav styr på din dokumentation for halekupering

Fødevarestyrelsen vil i efteråret gennemføre en kontrolkampagne med fokus på dokumentation af halebid og udarbejdelsen af risikovurdering før halekupering. Sørg derfor for at tjekke, om du har den dokumentation, der skal bruges, for at du må halekupere dine grise.

Brug DANISH Boksen til din dokumentation

Det er vigtigt at have dokumentationen i orden, hvis du halekuperer dine grise. Brug derfor DANISH Boksen - her kan du gemme og arkivere alle dine dokumenter ét sted.

DANISH Boksen har også udviklet en app, hvor du kan tage billeder af halebid samt af dine dokumenter og uploade dem direkte til DANISH Boksen. 

Grise med hele haler

Skal du i gang med at undlade halekupering på nogle af dine grise, så har SEGES Innovation udviklet en HaleGuide, som er din guide til grise med hele haler.
Gå til haleguide.dk

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.