23. marts 2023

Notering: Forskel mellem Danish Crown og Tican

Forklaringsfeltet i den Den beregnede Smågrisenotering bliver udvidet med en forklaring på, hvad en stigning på 10 øre i slagtegrisenoteringen vil betyde for smågriseprisen.

I forbindelse med at Tican i sidste uge hævede slagtegrisenoteringen 20 øre mere end Danish Crown, er det nu valgt at oplyse i tekstfeltet over Den beregnede Smågrisenotering på Svineproduktion.dk, hvad en ændring på 10 øre i slagtegrisenoteringen betyder for smågriseprisen - angivet med rød omkring teksten i billedet:

Den beregnede Smågrisenotering beror på Danish Crowns slagtegrisenotering.

Beløbet vil løbende ændre sig, når der ændres i forudsætningerne, f.eks. foder- og energiomkostninger, som opdateres månedligt.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.