27. september 2023

DANISH Boksen styrket af rådgiverens indsats

Med hjælp fra den lokale rådgivningsvirksomhed kom Kim Rasmussen nemt og hurtigt i gang med at bruge DANISH Boksen.

Mere tid ved grisene og ro i maven ved kontrolbesøg

Beslutningen om at kontakte sin lokale rådgivningsvirksomhed for råd og vejledning i forbindelse med opstart og anvendelse af DANISH Boksen, har gjort hverdagen en del nemmere for Kim Rasmussen, som er driftsleder med ansvar for en besætning på 25.000 slagtegrise. 

For et år tilbage kontaktede Kim Rasmussen hans lokale rådgiver Lene Møller fra Bornholms Landbrug & Fødevarer. Han vil gerne have hjælp til at bruge DANISH Boksen i de daglige rutiner. Efter nogle få timers rådgivning havde han et overblik over sine dokumenter på platformen. 

”Hun oprettede mappen og lavede alting klar til os, så vi kun skulle vedligeholde den fremadrettet”, siger Kim Rasmussen. 

Kim får besøg af sin rådgiver et år efter, hun hjalp ham i gang med DANSISH Boksen.

Kims råd: Hiv fat i rådgiveren

Hvis du ønsker at komme bedst muligt fra start med DANISH Boksen, er Kim Rasmussens råd at tage fat i sin lokale rådgiver. 

”Jeg tror på, det er den løsning, hvis man gerne vil i gang med DANISH Boksen, men ikke kan overskue IT-arbejdet”, forklarer han. 

Med Lene Møllers kyndige og hurtige vejledning, er Kim Rasmussen i dag selvkørende og bruger maksimalt 10-15 minutter om ugen på Danish Boksen. 

”Det er meget nemt at gå til, selv for mig der ikke er nogen IT-nørd,” fortæller han.  

Kontrolbesøg blev nemmere for Kim

Inden et kontrolbesøg er der mange dokumenter, der skal være styr på og findes frem. Via DANISH Boksens overskuelige tjeklister ved du på forhånd, hvilken dokumentation du allerede har styr på, og hvilke du mangler. 

Med det øgede brug og implementering af DANISH Boksen på bedriften, hvor Kim Rasmussen arbejder, betød det, at kontrolbesøget var hurtigt og smertefrit. 

”Da vi havde et besøg fra en kontrollant, kunne vi nemt gå ind og hente alle bilagene i computeren. Det var en oplevelse, der gav ro i maven”, slutter han.

Rådgiverens anbefaling til dig der ikke bruger DANISH Boksen aktivt

Hvis du ikke allerede er i gang med at bruge DANISH Boksen, kan det være relevant at tage fat i din lokale rådgiver. Om det er hjælp til simple ting, eller ønsket om at få en person til at stå for alt ens dokumentation havner korrekt i DANISH Boksen, så er der råd og vejledning at hente hos dit lokale rådgivningscenter.