19. oktober 2023

Nyt onlinekursus: Sådan gør du ved sanering for PRRS-virus

15 minutter onlinekursus ruster dine medarbejdere til at få succes med sanering, når søerne bliver i besætningen. Få konkret vejledning til nye rutiner og gode vaner, så alle kender deres rolle og er handlingsparate overfor den smitsomme virus. Kurset er gratis og findes på engelsk, ukrainsk og dansk.

Produktionsresultatet i farestalden kommer hurtigt under pres, hvis I skal gennemføre en PRRS-sanering. Det kan være en tidskræve affære at indføre nye rutiner. Derfor tilbyde SEGES Innovation et gratis online kursus til dine medarbejdere, som hjælper oplæringen på vej. 

Kurset klæder dine medarbejdere på med følgende: 

  • Hvordan opfører PRRS-virus sig?
  • Vigtige rutiner ved håndtering af pattegrise
  • De 10 regler for smittestop
  • Sådan kuldudjævner du under en sanering.

På 15 minutter kommer dine medarbejdere på forkant af de nye retningslinjer. Kurset er et godt udgangspunktet for en løbende dialog med alle der kommer i besætningen, og sikre, at I har aftaler på plads i staldgangen, så saneringen bliver en succes. 

Giv dine medarbejder, dig selv og din besætning en hjælpende hånd, og start kurset allerede i dag. Det tager kun 15 minutter. 

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.