2. august 2024

Årets elev i griseproduktion - Indstil din kandidat

Har du en elev, som er en god ambassadør for branchen, og som udviser faglighed, initiativ og nysgerrighed? Så skal du indstille vedkommende til ’Årets elev i griseproduktion’. Deadline for indstilling er d. 5. september 2024.

Prisen Årets elev er målrettet elever på landmandsuddannelsen, og vinderen annonceres i forbindelse med Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris årsmøde.

Alle bedrifter og skoler med landmandsuddannelsen, der har/har haft elever (1. HF eller 2. HF) ansat/på skole i perioden 1. august 2023 til 31. december 2024, har mulighed for at indstille én eller flere elever per bedrift/skole. Indstillingen skal betragtes som en fælles indstilling enten mellem arbejdsgiver og elev eller mellem skole, arbejdsgiver og elev.

Indstillingsformen skal være en max 4 minutters video og eventuelt suppleret med en motiveret skriftlig indstilling.

Ønskede egenskaber til Årets elev

  • Din elev er en god ambassadør for branchen.
  • Din elev er en gevinst for din arbejdsplads – både fagligt og socialt.
  • Er fagligt dygtig, engageret og nysgerrig inden for faget.
  • Vedkommende behøver ikke at være frembrusende eller en elev med gode ”skriftlige” færdigheder.

Begrund indstillingen

Indstillingen bør indeholde en begrundelse for, hvorfor eleven er indstillet til årets elev. Kom f.eks. ind på elevens faglige kvalifikationer, sociale egenskaber eller hvorfor de er en god ambassadør for erhvervet. Som inspiration kan eleven komme ind på:

  • Hvorfor vil jeg gerne være landmand?
  • Hvorfor vil jeg gerne arbejde med grise?
  • Hvad er mine drømme og fremtidsplaner?

Krav til indstillingen

Følgende informationer skal følge med indstillingen:

  • Indstillingsvideo på max 4 minutter
  • Elevens navn, mail og telefonnummer
  • Arbejdsgiverens navn, mail og telefonnummer
  • Skole og modul – eventuelt kontaktperson

Indstillinger sendes til Annemette Christensen på amc@seges.dk senest d. 5. september 2024.

Præmier til de tre finalister

Vinderen af Årets elev vinder en pengepræmie på 10.000 kr. De øvrige to finalister vinder hver en pengepræmie på 5.000 kr.

Vinderen offentliggøres i forbindelse med Årsmødet 2024 d. 22. oktober i Herning.

Har du spørgsmål til indstillingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Christensen på tlf. 3053 5916 og amc@seges.dk.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.