10. oktober 2024

Pork Academy: Masterclass for fremtidens griseproduktion 2025

Er du ét af de største talenter i dansk griseproduktion eller følgeerhverv til griseproduktionen, vil du lære om de nyeste tendenser inden for griseproduktion fra avl til fordring til afsætning, og vil du gennem din faglighed være med til at forme fremtiden for dansk griseproduktion? Så er Pork Academy - Masterclass for fremtidens griseproduktion noget for dig.

Masterclass for fremtidens griseproduktion er en unik mulighed for dig, der ønsker at bruge dit talent til mere. Vi tilbyder et unikt netværk, hvor I sammen skal på en rejse til fremtidens griseproduktion. Gennem 5 kursusdage, klæder vi dig på med højt fagligt indhold, som giver et 360 graders syn på dansk griseproduktion, tendenser og fremtidens krav. Masterclassen afsluttes med en studierejse.

Pork Academy: Masterclass løber fra marts til september og afsluttes med studietur til november 2025.

Kursusdøgn 1 

Giver deltagerne indblik i organisationerne bag og samfundets forventninger til dansk griseproduktion, og et dybdegående fagligt indblik. Kursusdøgnet forløber fra torsdag eftermiddag til fredag eftermiddag.

Kursusdag 2-5 

Giver deltagerne en dybdegående viden indenfor:

  • Fodring, foderstrategier og -optimering i teori og praksis.
  • Viden om sundhed og velfærd, herunder evt. besøg på laboratoriet i Kjellerup.
  • Viden om de nyeste tendenser inden for dyrevelfærd for grise.
  • Samarbejdet i værdikæden fra smågriseproducenter til slagtegriseproducenter og slagteriet.
  • Viden om klima og bæredygtighed og indsatser for klimaneutralt 2050.
  • Viden om vigtigheden af ledelse i en stor moderne griseproduktion, herunder introduktion til ledelse, medarbejderudvikling og fastholdelse.

Praktiske oplysninger

Kursusdag 2-5 ligger som udgangspunkt en fredag i månederne marts, april, maj, juni og september.

Studieturen finder sted i november 2025.

Det er gratis at være med 

Alle udgifter til deltagelse i Pork Academy: Masterclass for fremtidens griseproduktion betales af bevilling fra Svineafgiftsfonden. 

Hvem kan ansøge? 

Alle ansatte i dansk griseproduktion (primærproduktionen eller følgeerhverv) kan ansøge om deltagelse. Det kræver, at du kan følge undervisningen på dansk, samt forstå engelsk, da oplæg på studieturen kan foregå på engelsk.

Sådan ansøger du:

For at ansøge skal du sende en anbefaling fra din arbejdsgiver samt en motiveret ansøgning til Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris på gris@lf.dk senest den 15. november 2024. Information om optagelse gives i slutningen af december 2024.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til Pork Academy: Masterclass for fremtidens griseproduktion, er du velkommen til at skrive til Hanne Maribo fra Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris på hama@lf.dk.

Pork Academy: Masterclass for fremtidens griseproduktion er udviklet af Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris, Danske Svineslagterier og Landsforeningen af Danske Svineproducenter, til dig, der arbejder med griseproduktion inden for primærproduktionen eller følgeerhvervene, og som vil bidrage til at udvikle fremtidens griseproduktion.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.