4. november 2021

DANISH Boksen er nu tilgængelig for alle griseproducenter

I løbet af de kommende dage vil alle griseproducenter modtage et brev i deres e-Boks med information om og link til adgangen til DANISH Boksen.

Digitalisering af DANISH-certificeringen

For at digitalisere og samle dokumenter til din DANISH-certificering er platformen DANISH Boksen nu gratis tilgængelig for alle danske griseproducenter. DANISH Boksen tilgås ved hjælp af griseproducentens AgroID, som bruges til at logge ind på DANISH Boksen via danishboksen.dk eller landmand.dk

”DANISH Boksen er et digitalt værktøj eller ”ringbind”, som holder styr på dokumenterne og giver besked, når det f.eks. er tid til at lave egenkontrol”, forklarer Niels-Peder Nielsen, som er chefkonsulent i SEGES Gris og projektleder for DANISH Boksen. 

Udviklet af branchen

Værktøjet er udviklet i tæt samarbejde med en række danske griseproducenter. 

”Vi har besøgt og interviewet griseproducenter for at finde ud af, hvad der skal til for at lette den administrative arbejdsbyrde i deres hverdag og få sat strøm til relevante arbejdsgange. Dokumenterne er også let tilgængelige i forbindelse med kontrolbesøg ved DANISH-certificeringen og offentlige kontroller. Derudover har vi hen over sommeren 2021 testet systemet hos en stor testgruppe”, uddyber Niels-Peder Nielsen.

Sådan tilgår du platformen

På DANISH Boksen-platformen møder man først et samlet overblik med alle CHR-numre tilknyttet virksomheden. Desuden er det også muligt at få overblik af dokumentationen på de enkelte CHR-numre. 

I arkivet kan der uploades og gemmes dokumenter i emnemapper, så de let kan findes. 

Der kan også modtages dokumenter direkte i DANISH Boksen via den tilknyttede DANISH Boks-mailadresse, som er det aktuelle CVR-nr. og endelsen ”@danishboksen.dk”. Med den mail kan f.eks. dyrlægen sende dokumenter direkte til DANISH Boksen efter besøg. 

I tjeklisten er det muligt at følge med i, hvilke dokumenter som mangler at blive uploadet, og hvilke der allerede er inde i boksen, og hvor der evt. er brug for opfølgning.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.