16. juni 2022

SPF og SPF +MYC beregnede smågrisenoteringer ophører per 1. juli 2022

Fra d. 1. juli 2022 vil SPF og SPF +Myc beregnede smågrisenoteringer ikke længere fremgå i oversigten over Smågrisenoteringen. Det besluttede udvalget for Den beregnede Smågrisenotering sidste år.

Fra d. 1. juli 2022 offentliggøres udelukkende en basisnotering for den beregnede smågrisepris. Det betyder, at de nuværende 9 kr. og 5 kr. ekstra per SPF og SPF+Myc smågris vil være helt op til individuel forhandling mellem parterne.

Ændringen i Smågrisenoteringen blev annonceret d. 28. juni 2021 og var således annonceret med et års varsel, så alle har haft mulighed for at lave eventuelle tilretninger i deres smågriseaftaler. Har du endnu ikke fået lavet tilretninger i dine aftaler, er det dermed ved at være oppe over.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.